Amanida de favetes petites amb bacallà esqueixat, i vinagreta de verduretes amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
  • 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • 500 grams de favetes petites congelades
  • Aigua
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Sal
  • 100 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Un manat de porradell

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Una escorredora

Elaboració

Primerament, deixem el bacallà a dessalar en aigua d'un dia per altre.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta la fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, en un cassó amb: aigua, sal, una branca d'api, i mitja ceba, posem a coure les favetes fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les afegim en el bol amb la vinagreta.
Seguidament, un cop dessalat el bacallà, l'esqueixem i l'afegim en el bol juntament amb els altres ingredients.
Per acabar la recepta, ho remenem tot ben remenat, ho repartim en la safata de porcellana blanca, ho espolsem amb porradell picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!