Supremes de lluç farcides de marisc, amb salsa de cava i cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit supremes de lluç de 150 grams cadascuna aproximadament
  • Vuit tires de carn de cranc
  • 200 grams de vianda de musclo congelada
  • 300 grams de gambetes pelades
  • Dues cebes tendres picolades
  • Oli d'oliva
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Vi blanc
  • Salsa de cava (la trobareu a les meves receptes)
  • Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Porradell picolat

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Quatre plats plans grans
Dues espàtules metàl·liques planes
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservem en una safata amb paper de cuina.
Tot seguit, fem la salsa de cava com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A part, agafem el porradell, el picolem i el reservem.
En una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: dues cebes tendres picolades, les gambetes pelades, la vianda de musclos i les varetes de cranc picolades.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim mig cullerot de sofregit de tomàquet i mig got de vi, i deixem que redueixi, i ho reservem.
Seguidament, posem quatre supremes damunt el marbre de la cuina, i les farcim amb una capa de la farsa de marisc, i seguidament, ho tapem amb l'altre suprema de lluç, ho aixafem una mica amb la ma plana, i fiquem les quatre supremes farcides a la placa del forn, les salpebrem, els hi afegim un raig de vi blanc i un rajolí d'oli d'oliva, i les coem en el forn a 180º fins que veiem que ja són cuites.
A continuació, les fiquem d'una en una en el centre de cada plat, les cobrim amb la salsa de cava, les espolsem amb el porradell picolat, i a la part de baix, fem un niu amb el cruixent de verdures, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: