Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà

Ingredients

  • 1 grapat d'espàrrecs de marge
  • 250 grams de pèsols
  • 150 grams de bacallà estellat i dessalat
  • 3 ous de gallina lliure
  • Oli d'oliva del raig
  • Enciam de l'hort

2 racions

Elaboració

Es fregeixen amb oli els pèsols i els espàrrecs, i a mitja cocció si afegeix el bacallà.
Es baten els ous en un vol i si afegeixen els pèsols,els espàrrecs i el bacallà fregits i es torna a posar a la paella i quan veiem que l'ou esta quallat se li dóna la volta.

30min

Notes

Es serveix damunt d'un llit d'enciam de l'hort


Recepta de cuina de Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà

Truita de pesòls i bacallà
per Antonieta Llaurado Llort

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4173 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Antonieta Llaurado Llort diu:
Moltíssimes gràcies, per les seves correccions Jordi Garcia Miquel.
Una abraçada
Jordi Garcia Miguel diu:
No es mereixen.

Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!