Suquet d'escorpora amb musclos i romesco, a l'estil de la Costa Daurada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc escorpores de mida mitjana
  • El meu romesco (el trobareu a les meves receptges)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • 600 grams de musclos de roca
  • Julivert picolat
  • Conyac
  • Cinc patates de mida mitjana
  • Pebre negre en pols

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta i el reservem.
Tot seguit, fem el fumet de peix i el reservem.
A part, netegem els musclos i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa, escalfem un got de conyac i quan ja és calent, l'encenem i tot seguit afegim cinc cullerots de romesco i cinc de fumet de peix, i ho remenem amb el batedor de varetes.
Quan ja arrenqui a bullir, afegim les patates pelades i tallades a rodelles d'un dit de gruix, i tot seguit afegim les escorpores tallades amb talls de tres dits de gruix salpebrats.
Tot seguit, afegim els musclos nets, i quan s'obrin, corregim de sal. i deixem que s'acabi de coure tot plegat dotze minuts més, ho espolsem amb julivertpiclat, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Quan comprem les escorpores, millor que ens les netegin i tallin a la peixateria, degut a les punxes tant perilloses que tenen.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2315 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: