Cassoleta de marisc

Ingredients

  • Un quilo de cloïsses
  • Un quilo de musclos
  • Una ceba mitjaneta de Figueres
  • Una tomaca madura
  • Una culleradeta de sucre
  • Sal, oli,
  • Un raget de vi blanc
  • All i julivert

4 racions

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb oli d'oliva verge.
Picarem la ceba, i la daurarem en aquesta cassola.
Afegirem la tomaca ratllada, on prèviament hi haurem afegit la culleradeta de sucre.
Afegirem seguidament els musclos i cloïsses prèviament nets.
Quan comencin a obrir-se hi tirarem el vi blanc i l'all i julivert.
Deixarem que cogui uns cinc minuts més i ja ho podem servir.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!