Niu de pasta fullada amb sèpia musclos i gambes en salsa beixamel als bolets

Ingredients

  • 4 sèpies sense potes,
  • 1/2 kg de musclos,
  • 10 gambes grans,
  • Una massa de pasta fullada,
  • 2 culleres soperes de farina,
  • Bolets secs del Montsant picades,
  • Una çeba petita,
  • 1/2 l. de llet,
  • Mig got petit de vi blanc o brandy,
  • Sal,
  • Oli d'oliva verge.

Per decorar:

  • Tomàquets cherrys,
  • Brots verds,
  • Esferificació d'oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Coem la massa en blanc en un recipient rodó o quadrat amb paper vegetal de fons fent un niu al Forn fins que es dauri, mentre fem els musclos al vapor, alhora, anem fent les gambes a la planxa en la paella amb oli d'oliva, i una vegada fetes en la mateixa paella, fem les sèpies trossejades, quan sigui a punt li afegim el vi blanc i deixem consumir, posem la llet en un cassó amb una cullera sopera de bolets triturats a foc lent per escalfar uns graus, piquem la ceba molt petita i fregim, seguit afegim 2 culleres soperes de farina i anem removent fins que dauri una mica, afegim la llet i fem la beixamel, en un recipient posem la beixamel i 4 gambes i triturem, barregem, la beixamel juntament amb la sèpia i part dels musclos i removem dos minuts i apartem, omplim els nius col·locats sobre els brots i decorem amb les gambes i musclos restant, els cherrys i unes gotes de esferificació d'oli d'oliva.

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1479 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: