Canelons d'espàrrecs
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un motlle per forn, ben greixat, del voltant de 2 litres
- 1,5 Quilos d'espàrrecs verds, 1/3 tallats, obliquament en rodanxes d'aproximadament uns 5 mm
- Aigua salada, bullint
- 2 rotlles de massa de pasta
- 3 dl de crema
- 70 grams de formatge Gruyère ratllat
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 3 cullerades de cibulet picat ben fi.
4 racions
Elaboració
Cuina els espàrrecs en aigua amb sal durant aproximadament uns 3 minuts.
Refreda en aigua freda i escorre bé.
Talla 1/3 dels esparracs en rodanxes obliqües, d'aproximadament 5 mm.
Reparteix per tota la superfície del motlle greixat.
Desenrotlla la pasta i talla 5 rectangles iguals de cada rotllo, en cada rectangle reparteix la resta d'espàrrecs sense tallar, enrotlla i col·loca sobre les rodanxes col·locades en el motlle.
Mescla la crema amb el formatge, condimenta i aboca sobre els canelons.
Enforna enmig del forn escalfat a 220 graus i cuina uns 20 minuts o fins que els canelons tinguin un bonic color daurat.
Retira el motlle del forn i escampa pel damunt dels canelons el cibulet.
Serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1803 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c