Tomàquets farcits

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 tomàquets grans verosos
  • Una llauna de tonyina
  • Una ceba mitjana dolça
  • Un pebrot vermell
  • Oli verge d'oliva
  • Sal
  • Vinagre de Moet Chandon
  • 4 endívies
  • All i julivert picat

4 racions

Elaboració

Tallarem en dues parts la tomaca, i la buidarem. Reservarem la polpa.
Farem a dauets petitons la ceba, la polpa dels tomàquets, i el pebrot vermell.
Triturarem la tonyina.
Ho posarem tot en un bol, i hi afegirem la sal, l'oli i el vinagre i ho barrejarem.
Posarem en un plat les dues parts de tomaca i les farcirem
Ho decorarem amb les fulles d'endívia pel voltant, amanides també amb oli, sal i vinagre.
Finalment, posarem per sobre del farcit una mica d'all i julivert picat, i ho deixarem a la nevera fins el moment de servir-ho.

30min

Notes

Aquest plat cal servir-lo molt fred


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1708 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!