Tripa i cocotxes de bacallà amb sidra d'Astigarraga

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de tripa de bacallà
  • 500 grams de cocotxes de bacallà
  • Una ceba picolada
  • Tres alls laminats
  • Julivert picolat
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Una branca d'api
  • Una fulla de llorer
  • Vi blanc
  • Dues caienes

5 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola marinera gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, una branca d'api, i una fulla de llorer, escaldem durant deu minuts la tripa i les cocotxes de bacallà dessalades.
Tot seguit, les escorrem i les reservem.
A continuació, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls laminats i les dues caienes.
Quan tot plegat ja és ben rossejat, afegim un polsim de farina, un got de vi, i tres cullerots del brou de bullir la tripa i les cocotxes, i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim la tripa tallada a trossos menuts juntament amb les cocotxes, corregim de sal, i deixem coure fins que estiguin al nostre punt de cuit.
Ja per acabar,ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

45min

Notes

Aquesta recepta es pot fer amb sidra asturiana, però és millor fer-la amb sidra basca d'Astigarraga.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

811 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!