Supremes de mussola amb salsa de vermut de Reus i panses de Corint

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Deu supremes de mussola de 150 grams cadascuna (aproximadament)
  • Fumet de peix(el podeu trobar a les meves receptes)
  • 200 grams de panses de Corint
  • Salsa de vermut de Reus(la podeu trobar a les meves receptes)
  • Sal
  • Aigua
  • Pebre negre en pols

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàl·lica
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un colador fi

Elaboració

Primerament, fem la salsa de vermut de Reus com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en un cassó amb una mica d'aigua, escaldem les panses uns cinc minuts, les escorrem i reservem.
Seguidament, fiquem la salsa de vermut a la cassola marinera juntament amb dos cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, posem les supremes salpebrades a foc baix,fins que veiem que ja són cuites al nostre gust, afegim les panses, corregim de sal, i passats set minuts, ja les podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1909 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: