Supremes de mussola amb salsa de vermut de Reus i panses de Corint
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu supremes de mussola de 150 grams cadascuna (aproximadament)
- Fumet de peix(el podeu trobar a les meves receptes)
- 200 grams de panses de Corint
- Salsa de vermut de Reus(la podeu trobar a les meves receptes)
- Sal
- Aigua
- Pebre negre en pols
5 racions
Utensilis
Una cassola marinera metàl·lica
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un colador fi
Elaboració
Primerament, fem la salsa de vermut de Reus com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en un cassó amb una mica d'aigua, escaldem les panses uns cinc minuts, les escorrem i reservem.
Seguidament, fiquem la salsa de vermut a la cassola marinera juntament amb dos cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, posem les supremes salpebrades a foc baix,fins que veiem que ja són cuites al nostre gust, afegim les panses, corregim de sal, i passats set minuts, ja les podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de primavera-estiu Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1909 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.