Petit suiss de fresa light
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Facil
Ingredients
- 200g de formatge d'untar light (tipus Philadelphia)
- 400ml de llet semidesnatada
- 4 cullerades d’edulcorant en pols
- 1 sobre de gelatina de maduixa
10 racions
Utensilis
Un turmix
Elaboració
Barrejar amb el túrmix el formatge, la meitat de la llet i l’edulcorant. Escalfar la resta de llet al microones fins que bulli, afegir la gelatina i barrejar fins que es dissolgui. Afegir la gelatina a la mescla anterior i barrejar bé. Repartir-ho en els recipients i deixar a la nevera fins que qualli.
10min
Notes
Esta esta pensada per fer-ho light, pero si es per a nens millor possar la llet entera.
Si possen sucre la quantitat seria 100 gr.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1249 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem...
Hola Mestre, ja ni recordaba que tenien això que ho van fer a clase, jejejeje Temperatura varoma ara passats 10 anys ja...
Jordi, per a probar-lo Felicitats!!!
Aixo pareix dificil pero no ho es tant, i els meus invitats van quedar maravellats, per la presencia i per lo bo que estaba.