Petit suiss de fresa light

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 200g de formatge d'untar light (tipus Philadelphia)
  • 400ml de llet semidesnatada
  • 4 cullerades d’edulcorant en pols
  • 1 sobre de gelatina de maduixa

10 racions

Utensilis

Un turmix

Elaboració

Barrejar amb el túrmix el formatge, la meitat de la llet i l’edulcorant. Escalfar la resta de llet al microones fins que bulli, afegir la gelatina i barrejar fins que es dissolgui. Afegir la gelatina a la mescla anterior i barrejar bé. Repartir-ho en els recipients i deixar a la nevera fins que qualli.

10min

Notes

Esta esta pensada per fer-ho light, pero si es per a nens millor possar la llet entera.
Si possen sucre la quantitat seria 100 gr.

Per


Recepta de cuina de Petit suiss de fresa light

Queden molt bons, millors que els de compra
per Charo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Minchas diu:
vols dir que amb tant de formatge i gelatina, aixo por ser light???
Charo diu:
Je, je,je, Cristian no fotem, el formatge es sense grasa, la llet desnatada, lo sucre no es ni aixo es edulcorant i la gelatina es bona per als ossos, vols algo mes sá???
Si mes fas rabiar quant faré no ten portaré, jejeje
Jordi Bosch Negre diu:
Guapa aquesta recepte també. Escolta Charo, si que es poquet la cantitat de lapaella. erò la de l foo ens tenies qu veure com jalava el perssonal. Va ser l´aniversari de una amigueta delmeu fill, i el vam celebrar a les aforesde Llançà, a la muntanya en una capella petita que hi ha una caseta a fora on es pot cuinar amb barbacoas i tot això. Eram 40perssnes ivam posar 5 kilos d´arròs, el que passa es que aqui el mnda i uns quants animals mes ...Es menjavem 2 0 2,5 plats d´arròs i les tipiques mames que volen cuidar la linea se menjaven només un quart de plat. imaginat el tema.Però va sortir molt bona.
Jordi Bosch Negre diu:
Osti , sort del teu comentari! Clar quees poc , i tan poc! A la recepte he apuntat 250 grs d´ròs i 4 raciòns , clar que es poc. La recepte que jo tinc apuntada a casa es per dues perssones, jo , la dona i el vailet que sol menjar un platet d´arròs. Vaig a rectificar rapidament. ort del teu comentari sinò no m´en dono conte.Merci!
Charo diu:
Ya me ha estrañado, 250 grs..... he pensat pos estan al régimen o natros som molt tosinos menjan, jejeje


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!