Llom de mero a la crema d'anxoves

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llom de mero fresc d'uns 150 g
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • 1 Patata petita a rodanxes feta a la planxa.
  • Pebre vermell dolç mòlt

Per la crema d'anxoves:

  • 3 Ous durs
  • 50 g de tonyina de llauna amb oli
  • 50 g d'Anxoves en oli (escorregudes)
  • Una mica de crema de llet (nata de cuina)
  • 1 Cullerada de ketchup

1 racions

Elaboració

Del llom de mero:

Posem una planxa al foc amb una mica d'oli d'oliva.
Quan està ben calenta, salem el mero i el posem a la planxa.
Deixem coure uns 5 minuts per costat.

De la crema d'anxoves:

Pelem els ous durs i els triturem junt amb la tonyina, les anxoves, el ketchup i la crema de llet, (que l'anem afegint segons veiem com està d'espessa la crema).
La reservem a la nevera 2 hores com a mínim.

Per emplatar:

Posem el filet de mero en un plat , i hi tirem la crema d'anxoves per sobre.
Podem acompanyar el plat amb unes rodanxes de patata a la planxa. Decorem el plat amb una mica de pebre vermell mòlt

25min


Recepta de cuina de Llom de mero a la crema d'anxoves
Llom de mero a la crema d'anxoves.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1610 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: