Bandes de pasta de full farcides amb poma i panses de Corint

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de compota de poma [Veure recepta]
  • 300 grams de panses de Corint
  • 150 grams de pinyons
  • Farina
  • Sucre
  • Dues plaques de pasta de full
  • Tres ous batuts

6 racions

Utensilis

Una placa pel forn gran
Un full de paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda de mida gran
Un cassó gran
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Dos bols de vidre mitjà
Un pinzell
Un talla pastes
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament fem la compota de poma com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
A part en un cassó amb aigua, escaldem les panses durant cinc minuts, les escorrem i les afegim en un bol de vidre juntament amb la compota, ho remenem i ho reservem.
Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb el corró estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem.
Tot seguit, amb l'ajuda del talla pastes fem dotze rectangles de 10 per 15 centímetres, i en fiquem sis a la placa del forn damunt el paper de forn.
A continuació, els pintem amb ou i i amb la barreja de poma i panses els farcim amb una cullera. A continuació, pintem amb ou els altres trossos de pasta de full, i tapem els que tenim farcits.
Seguidament, amb l'ajuda d'una forquilla, segellem les voreres de la pasta de full com si féssim pastissets, ho pintem amb ou batut, escampem uns quants pinyons per sobre i força sucre pel damunt, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja esta daurada, i ja els podem posar a la safata de cartró amb blonda i ho servim a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2811 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: