Polpetes de llenguado farcides de bolets amb salsa d'Oporto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos llenguados de mida gran
  • 500 grams de gírgoles naturals
  • Dues cebes picolades
  • Salsa d'Oporto ( la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una safata plana de porcellana
Una safata refractària
Unes espàtules planes metàl·liques
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una paella gran
Vuit escuradents

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'Oporto com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, netegem les gírgoles, les tallem molt menudes i les fregim salpebrades, en una paella amb un raig d'oli juntament amb les cebes picolades.
Quan tot plegat ja és ben fregit, ho reservem.
Tot seguit, netegem els llenguados, i amb l'ajuda d'un ganivet fi, en traiem quatre filets de cada llenguado.
A continuació, agafem cada filet, en fem com un niu, l'omplim amb la farsa de bolets, i el subjectem amb un escuradents perquè no s'obrin en coure'ls al forn.
Tot seguit, els fiquem a la safata refractària, els reguem amb un raig de vi blanc i oli d'oliva, els salpebrem i els enfornem a 180º, fins que veiem que el llenguado ja és cuit, i ja els podrem posar de dos en dos en fila, a la safata de porcellana, els cobrim amb la salsa, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

809 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!