Suquet de escamarlans
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de escamarlans a poder ser frescos
- 1 quart de litre de fumet de peix
- 1 branca de julivert fresc
- 1 pols de sal
- 1 pols de pebre blanc molt
4 racions
Elaboració
Posem una cassola al foc i posem el fumet de peix
Mentrestant s'escalfa el fumat, anem picant el julivert
Un cop sigui bullent el fumet , i afegim els escamarlans, el julivert picat, un pols de sal i un pols de pebre blanc
En principi no hem de tapar la cassola, hem de deixar que els escamarlans deixin anar una mica de suc que sempre deixen anar
Passats un parell de minuts si que taparem la cassola i deixarem coure uns quatre o cinc minuts mes o menys
Quan veiem els escamarlans amb un bon color de ben cuits retirem del foc i a taula
45min
Etiquetes:
Marisc i crustacis Suquets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4264 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.