Suquet de escamarlans

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 quilo de escamarlans a poder ser frescos
  • 1 quart de litre de fumet de peix
  • 1 branca de julivert fresc
  • 1 pols de sal
  • 1 pols de pebre blanc molt

4 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc i posem el fumet de peix
Mentrestant s'escalfa el fumat, anem picant el julivert
Un cop sigui bullent el fumet , i afegim els escamarlans, el julivert picat, un pols de sal i un pols de pebre blanc
En principi no hem de tapar la cassola, hem de deixar que els escamarlans deixin anar una mica de suc que sempre deixen anar
Passats un parell de minuts si que taparem la cassola i deixarem coure uns quatre o cinc minuts mes o menys
Quan veiem els escamarlans amb un bon color de ben cuits retirem del foc i a taula

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Asela Masià diu:
Aquests escamarlans han d'estar boníssim. Bon any nou!!!
Jordi Bosch Negre diu:
Si és cert, quedan boníssims. Igualment dic, bon any nou!!!
Dolça diu:
Això és un plat de festa major!!!
Jordi Bosch Negre diu:
I tant que si, ho és, queda molt bo.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!