Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 70 g de Camagrocs frescos
  • Sal
  • 1 Tomàquet madur tirant a petit
  • Alfàbrega molta
  • Oli d'oliva suau

1 racions

Elaboració

En una paella, hi tirem una mica d'oli d'oliva suau i, hi saltem els camagrocs nets , fins que ja no deixin anar aigua.
En una altre paella, amb un rajolinet d'oli, hi tirem els ous batuts com si féssim una truita normal però no la girem.
Quan ens quedi feta de sota, la retirem amb cura i, la posem sobre el que volguem.
En aquest cas, camagrocs i tomàquet tallat petit amb un toc d'alfàbrega.
Just abans de menjar-la, la posem 2 o 3 minuts al microones, perquè s'acavi de coure l'altre costat de la truita.

10min


Recepta de cuina de Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega

Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!