Amanida d'albergĂŹnia blanca amb mozarel.la

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 8 figues de coll se senyora
  • 1 bola de mozzarel.la fresc
  • 1 alberginea blanca1 gra d'all
  • 1 fulla de llaurèr
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre, vermell dolç i farigola
  • El suc de 1/2 llimona
  • 50g. de pistĂ xos
  • 1 escarola

4 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot posarem la mozzarel.la a marinar.per fer-ho,posarem tots els ingredients a un vol i incorporarèm la mozzarel.la tallada a lamines de 1 cm de gruix i la reservem al frigorÏfic durànt 1 hora. Mentres palem l'albergÏnia i la tàllem a lamines, i les pasèm a la planxa amb una culleràda d'oli i les reservem. netegem les figues i les tallèm a 4 tàlls.
Agafem un plat maco al gus i posarem alternant, una lamina de albergÏnia i una de formatge fins que s'acàvin ara ho adornarèm amb 8 talls de figues i l'escarola ho amanirèm amb l'oli del marinat, sal i pebre negre i vermell al gust i al final hi tirarèm per sobre els pistàxos.

1h


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida d'albergĂŹnia blanca amb mozarel.la

Enllaça aquesta recepta:

914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!