Patates tallades en quadrats fregides amb salsa d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salsa d'anxoves calenta (la trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Un quilo de patates mitjanes
  • Sal
  • Una llauna d'anxoves amb oli d'oliva

5 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta, amb els filets d'anxova tallats a trossos ben remenats.
Seguidament, pelem les patates, les tallem en quadrats de mida mitjana, i les fregim en una paella amb força oli d'oliva fins que estiguin cuites, i les fiquem en un bol de vidre.
A continuació, afegim la salsa d'anxoves amb els filets trossejats i ho remenem tot ben remenat,i ja ho podrem ficar a la safata de porcellana per servir-ho a taula per tal de fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és com les patates braves, però en comptes de salsa de braves, porta salsa d'anxoves.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

823 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!