Ostres del delta de l'Ebre amb cebes tendres caramel·litzades amb panses de Corint
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una dotzena d'ostres del delta de l'Ebre ( tres per persona)
- Un enciam iceberg
- Cebes tendres caramel·litzades amb panses de Corint (les trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Un estri per obrir ostres
Una safata metàl·lica plana
Una safata rectangular de porcellana
Elaboració
Primerament, netegem l'enciam iceberg, i la tallem en juliana molt fina, i un cop tallada, en una safata de porcellana, fem un llit amb l'enciam, i ho reservem.
A part, fem les cebes caramel·litzades com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, obrim les ostres i les fiquem planes en una safata metàl·lica de cara cap amunt, i amb una cullera, les anem omplint amb una mica de ceba caramel·litzada, i tot seguit les enfornem a 180º, uns vuit minuts, i ja les podrem posar damunt el llit d'enciam ben posades, i ja ho podrem servir a taula, per tal de fer l'aperitiu.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és un aperitiu molt adient, per les festes de Nadal que s'apropen.
Etiquetes:
La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.