Ostres del delta de l'Ebre amb cebes tendres caramel·litzades amb panses de Corint

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una dotzena d'ostres del delta de l'Ebre ( tres per persona)
  • Un enciam iceberg
  • Cebes tendres caramel·litzades amb panses de Corint (les trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Un estri per obrir ostres
Una safata metàl·lica plana
Una safata rectangular de porcellana

Elaboració

Primerament, netegem l'enciam iceberg, i la tallem en juliana molt fina, i un cop tallada, en una safata de porcellana, fem un llit amb l'enciam, i ho reservem.
A part, fem les cebes caramel·litzades com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, obrim les ostres i les fiquem planes en una safata metàl·lica de cara cap amunt, i amb una cullera, les anem omplint amb una mica de ceba caramel·litzada, i tot seguit les enfornem a 180º, uns vuit minuts, i ja les podrem posar damunt el llit d'enciam ben posades, i ja ho podrem servir a taula, per tal de fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és un aperitiu molt adient, per les festes de Nadal que s'apropen.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1457 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: