Filets de rogers a la papillota amb patates a lo pobre i taronja confitada

Ingredients

  • Vuit rodanxes de taronja
  • Quatre rogers de mida grossa
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Pebre negre en pols
  • Patates a lo pobre [Veure recepta]
  • Mel

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Quatre plats plans grans
Una safata refractària gran
Una espàtula metàl·lica plana
Un cassó gran
Quatre fulls de paper d'alumini
Unes tisores

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
A part, tallem vuit rodanxes de taronja una mica primes, i les fiquem en un cassó a foc baix, amb una mica de mel i un rajolí de vi blanc, fins que veiem que estan confitades, i les reservem.
A continuació, agafem els quatre fulls de paper d'alumini el posem plans en el marbre de la cuina, al damunt fem un llit amb les patates a lo pobre, i tot seguit afegim dues rodanxes de taronja, i dos filets de roger al damunt amb la pell a sota.
Tot seguit, ho salpebrem, afegim un rajolí de vi blanc i un raig d'oli d'oliva, i amb el paper d'alumini fem una bossa tot segellant-lo hermèticament, posem les bosses en una safata plana, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que les bosses s'han inflat, cosa que voldrà dir que els rogers ja són cuits, i els podrem posar en el plat per servir-los.
En el moment de servir-ho a taula, amb unes tisores tallem el paper d'alumini com si féssim una finestra, i d'aquesta manera ho fiquem en el plat, i ho servim a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: