Filets de rogers a la papillota amb patates a lo pobre i taronja confitada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació:
primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit rodanxes de taronja
- Quatre rogers de mida grossa
- Sal
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Pebre negre en pols
- Patates a lo pobre
![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png)
- Mel
4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Quatre plats plans grans
Una safata refractària gran
Una espàtula metàl·lica plana
Un cassó gran
Quatre fulls de paper d'alumini
Unes tisores
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
A part, tallem vuit rodanxes de taronja una mica primes, i les fiquem en un cassó a foc baix, amb una mica de mel i un rajolí de vi blanc, fins que veiem que estan confitades, i les reservem.
A continuació, agafem els quatre fulls de paper d'alumini el posem plans en el marbre de la cuina, al damunt fem un llit amb les patates a lo pobre, i tot seguit afegim dues rodanxes de taronja, i dos filets de roger al damunt amb la pell a sota.
Tot seguit, ho salpebrem, afegim un rajolí de vi blanc i un raig d'oli d'oliva, i amb el paper d'alumini fem una bossa tot segellant-lo hermèticament, posem les bosses en una safata plana, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que les bosses s'han inflat, cosa que voldrà dir que els rogers ja són cuits, i els podrem posar en el plat per servir-los.
En el moment de servir-ho a taula, amb unes tisores tallem el paper d'alumini com si féssim una finestra, i d'aquesta manera ho fiquem en el plat, i ho servim a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1378 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


