Cuixes de gall dindi al forn amb patates a lo pobre, amb salsa de ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Patates a lo pobre (les podeu trobar a les meves receptes)
  • Quatre cuixes de gall dindi de mida mitjana
  • Salsa de ceps (la trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Vi ranci
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre alls amb pell aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Quatre plats grans
Una safata refractària gran
Una safata pel forn fonda
Una espàtula metàl·lica plana
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, fem la salsa de ceps com explico a la meva recepta, i un cop feta,la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, agafem les cuixes de gall dindi, les salpebrem i les fiquem a la safata refractària, juntament amb el llorer, els alls aixafats, un got de vi ranci,un bon raig d'oli d'oliva, i un cullerot de brou de pollastre, i les enfornem a 180º, fins que veiem que les cuixes ja són cuites, i ja les podrem ficar cadascuna en el seu plat, amb un niu de patates a lo pobre com a guarnició, cobertes amb la salsa de ceps, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1043 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!