Cuixes de gall dindi al forn amb patates a lo pobre, amb salsa de ceps
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates a lo pobre (les podeu trobar a les meves receptes)
- Quatre cuixes de gall dindi de mida mitjana
- Salsa de ceps (la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Vi ranci
- Sal
- Pebre negre en pols
- Quatre alls amb pell aixafats
- Dues fulles de llorer
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Quatre plats grans
Una safata refractària gran
Una safata pel forn fonda
Una espàtula metàl·lica plana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, fem la salsa de ceps com explico a la meva recepta, i un cop feta,la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, agafem les cuixes de gall dindi, les salpebrem i les fiquem a la safata refractària, juntament amb el llorer, els alls aixafats, un got de vi ranci,un bon raig d'oli d'oliva, i un cullerot de brou de pollastre, i les enfornem a 180º, fins que veiem que les cuixes ja són cuites, i ja les podrem ficar cadascuna en el seu plat, amb un niu de patates a lo pobre com a guarnició, cobertes amb la salsa de ceps, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels rostits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2698 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.