Amanida d'escarola amb seitons en vinagre, arbequines i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:      
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Una escarola grossa
  • 150 grams d'olives arbequines
  • Tres cullerots de romesco (el trobareu a les meves receptes com a "el meu romesco")
  • Dotze seitons en vinagre (els trobareu a les meves receptes)

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana

ElaboraciĂł

Primerament, fem els seitons com explico a la meva recepta, i els reservem.
Seguidament, netegem l'escarola a raig d'aixeta, i la anem trencant ben menuda, i la posem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim les olives arbequines i tres cullerots de romesco, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem ben repartit en la safata de porcellana, i ja per acabar, tallem els seitons en dues meitats, i els repartim pel damunt de l'escarola amb el romesco, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida d'escarola amb seitons en vinagre, arbequines i romesco

Enllaça aquesta recepta:

835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!