Bacallà del avi Sebastià

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cinc lloms de bacallà dessalat de 200 grams cadascun (aproximadament)
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Quatre alls picolats
  • Julivert picolat
  • Vi blanc
  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera plana
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, agafem els lloms de bacallà dessalats, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin fregits al nostre gust, i els reservem.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli, fregim els alls ben picolats, i quan comencen a estar daurats, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim els lloms de bacallà, les mongetes del ganxet, i força julivert picolat, fiquem el foc baix, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

El meu avi Sebastià, era natural de Vinaròs, i molts dies es feia aquest bacallà per esmorzar.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1168 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!