Galetes d'avellana
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 6 ous
- 300g de sucre
- 200g de farina
- 100g d'avellanes DO Reus torrades
- Una rajola de xocolata de cobertura
10 racions
Elaboració
Piquem les avellanes, no massa fines, ja que ens agradarà trobar-ne els trossets.
Pugem les sis clares a punt de neu.
A banda barregem els rovells amb el sucre fins que quedin ben escumosos.
Barrejar-ho amb cura i afegir a poc a poc la farina. Al final de tot posar-hi les avellanes picades.
Tindrem el forn preescalfat a 180º. Posarem una culleradeta de la massa per formar una galeta, prou separades perquè no s'enganxin en coure's. Es couen en molt poc temps, uns 3 minuts.
Abans de treure-les de la safata deixar-les refredar una mica.
Si volem podem fondre una rajola de xocolata de cobertura i banyar-ne unes quantes.
1h
Etiquetes:
Avellanes DOReus Galetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5912 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????