Assortiment de botifarres a la graella i mongetes fregides amb llardons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre baldanes de ceba
- Quatre talls de botifarra d'ou de 12 centímetres de llarg (aproximadament)
- Quatre talls de llonganissa de porc (botifarra crua) de 12 centímetres de llarg (aproximadament)
- 500 grams de mongetes del ganxet cuites
- 200 grams de llardons
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata rectangular gran de porcellana
Una paella gran
Quatre plats plans
Unes pinces per la graella
Elaboració
Primerament agafem les botifarres, les punxem amb un escuradents, i les fiquem damunt la graella perquè es vagin coent poc a poc,i mentre es couen, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes del ganxet i mentre es fregeixen, les anem espolsant amb els llardons esmicolats, i quan ja estan fregides, les reservem damunt la planxa calenta.
Quan ja tenim les botifarres cuites, agafem les mongetes, les repartim per tot el fons de la safata, i al damunt anem ficant els trossos de botifarres ben posats, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta és un esmorzar de forquilla que aquesta vegada la farem per quatre comensals,però la podem fer per les persones que vulguem.
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern Esmorzars de forquilla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1567 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.