Carpaccio de carbassó amb tomàquet i formatge a dauets i toc de pastanaga
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Carbassó mitjà
- 1 Tomàquet mitjà
- 50 g de Formate manxec sec
- 1 Pastanaga petita
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Olives negres amb pinyol per decorar
1 racions
Utensilis
No necessari però perfecte si tenim màquina de tallar embotit.
Elaboració
Rentem el carbassó. El tallem a rodanxes molt fines (ideal si tenim màquina de tallar embotit), i en el plat on el menjarem, posem les rodanxes com base del plat.
Rentem el tomàquet i el tallem a dausmolt petits, que posem sobre les rodanxes de carbassó.
Tallem a daus molt petits el formatge i el tirem per sobre, tal com hem fet amb el
tomàquet.
Pelem i tallem la pastanaga en juliana i ho tornem a tallar en trossets minúsculs.
Els tirem i per sobre el tomàquet i formatge.
Ho amanim amb una mica de sal i el millor oli d'oliva verge extra.
Plat fred, que ja es pot servir. Per decorar hi posem quatre olives negres amb pinyol.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.