Carpaccio de carbassó amb tomàquet i formatge a dauets i toc de pastanaga

Ingredients

  • 1 Carbassó mitjà
  • 1 Tomàquet mitjà
  • 50 g de Formate manxec sec
  • 1 Pastanaga petita
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Olives negres amb pinyol per decorar

1 racions

Utensilis

No necessari però perfecte si tenim màquina de tallar embotit.

Elaboració

Rentem el carbassó. El tallem a rodanxes molt fines (ideal si tenim màquina de tallar embotit), i en el plat on el menjarem, posem les rodanxes com base del plat.
Rentem el tomàquet i el tallem a dausmolt petits, que posem sobre les rodanxes de carbassó.
Tallem a daus molt petits el formatge i el tirem per sobre, tal com hem fet amb el
tomàquet.
Pelem i tallem la pastanaga en juliana i ho tornem a tallar en trossets minúsculs.
Els tirem i per sobre el tomàquet i formatge.
Ho amanim amb una mica de sal i el millor oli d'oliva verge extra.
Plat fred, que ja es pot servir. Per decorar hi posem quatre olives negres amb pinyol.

20min


Recepta de cuina de Carpaccio de carbassó amb tomàquet i formatge a dauets i toc de pastanaga
Carpaccio de carbassó amb tomàquet i formatge a dauets i toc de pastanaga.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2145 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: