Truita d'alls tendres
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- ½ Manat d’alls tendres
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
Netegem, pelem i tallem els alls tendres a trossos no massa petits.
Els daurem en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Els reservem.
Batem els ous en un bol.
Hi afegim els alls tendres que hem reservat.
Ho salem al gust.
Escalfem bé la paella amb una mica més d’oli d’oliva.
Hi incorporem els ous batuts barrejats amb els alls tendres a trossos.
Quan l’ou ja hagi començat a quallar, donem la volta a la truita
amb l’ajuda d’un plat.
Perquè la truita quedin ben sucosa, apagem el foc al cap de pocs
segons.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2275 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.