Amanida d'escarola amb salmó marinat, poma i formatge de cabra amb vinagreta de cava
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
1 racions
Utensilis
Una plat pla de porcellana gran
Elaboració
Primerament, preparem el salmó marinat com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, netegem l'escarola i fem un niu en el centre del plat.
A continuació, afegim dos tomàquets xerri oberts per la meitat al damunt.
Tot seguit, filetegem el salmó, repartim els talls pel voltant de l'escarola, i tot seguit ho amanim amb la vinagreta de cava, i
pel damunt del salmó, escampem uns quadrets tant de poma com de formatge de cabra, i ja ho podrem servir a taula.
45min
Notes
Prepararem tantes amanides com persones seguin a taula.
Etiquetes:
La cuina de les amanides
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3458 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.