Amanida de fesolets amb pernil d'ànec i tomàquets xerris, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 800 grams de fesolets cuits
- Quatre alls laminats
- Dos sobres de pernil d'ànec
- Vinagreta de verduretes
- Oli d'oliva
- Una safata de tomàquets xerris
5 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja són mig daurats, afegim els fesolets els hi donem uns quants tombs amb el mànec de la paella i ja els podrem posar damunt la safata de porcellana.
Tot seguit amb un cullerot, afegim la vinagreta de verduretes, repartim pel damunt els tomàquets xerris tallats en dues meitats i seguidament, repartim per sobre els talls de pernil d'ànec, i ja ho podrem servira taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de les amanides
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2185 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.