Amanida de fesolets amb pernil d'ànec i tomàquets xerris, amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de fesolets cuits
  • Quatre alls laminats
  • Dos sobres de pernil d'ànec
  • Vinagreta de verduretes (Veure)
  • Oli d'oliva
  • Una safata de tomàquets xerris

5 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja són mig daurats, afegim els fesolets els hi donem uns quants tombs amb el mànec de la paella i ja els podrem posar damunt la safata de porcellana.
Tot seguit amb un cullerot, afegim la vinagreta de verduretes, repartim pel damunt els tomàquets xerris tallats en dues meitats i seguidament, repartim per sobre els talls de pernil d'ànec, i ja ho podrem servira taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

691 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!