Paella d'arròs amb cananes i verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre cananes de mida mitjana
  • 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
  • Oli d'oliva
  • Una picada feta amb la batedora amb oli, dos alls i julivert
  • Sal
  • 100 grams de bròquil
  • 100 grams de mongetes verdes planes
  • 100 grams de carxofes congelades
  • 100 grams de pèsols congelats
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba tendra picolada
  • Un pebrot verd picolat
  • Vermut
  • Moscatell

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions

Elaboració

Primerament, netegem les cananes i les tallem en rodanxes d'un dit d'ample, i les posem a sofregir a la paellera amb un raig d'oli juntament amb: la ceba picolada, el bròquil tallat a trossos petits, les mongetes verdes tallades en trossos de tres dits de llarg, les carxofes tallades en trossos prims,el pebrot verd picolat, i els pèsols descongelats.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, una copa de vermut i una copa de moscatell i deixem que redueixi.
Seguidament afegim l'arròs, ho remenem amb l'espàtula de fusta,afegim mig cullerot de picada, i ho seguim remenant tot plegat.
A continuació, afegim el fumet de peix que arribi a l'altura de les nanses de la paella, i ho fiquem a foc baix, fins que arrenqui el bull uns deu minuts, ho corregim de sal, i tot seguit ho posem en el forn a 180º, deu minuts més fins que la paella ja està cuita, i ja la podrem treure del forn, i la deixem reposar uns cinc minuts abans de servir-la a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta la podem fer amb cananes congelades.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

751 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!