Esmorzar de traginers (2)
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 grams de mongetes del ganxet cuites
- Una baldana de ceba
- Un pam de xoriç (xistorra)
- Un ou
- Oli d'oliva
- Sal
- Tres alls amb pell aixafats
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un plat de porcellana gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim la baldana i el xoriç fins que estiguin ben fregits i ho reservem.
A part, en la mateixa paella amb un raig d'oli, fregim els alls amb pell, i quan ja estan ben fregits, afegim les mongetes i un cop fregides les posem en el plat on les servirem.
Tot seguit, en un costat de les mongetes fiquem la baldana i el tros de xoriç. i tot seguit en la mateixa paella amb un raig d'oli d'oliva, farem un ou ferrat, i un cop fet el posarem damunt de les mongetes, i ja tindrem el plat llest per servir a taula.
1h
Notes
Farem tants esmorzars com persones seguin a taula.
Etiquetes:
Cuina de primavera Esmorzars de forquilla
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.