Esmorzar de traginers (2)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Una baldana de ceba
  • Un pam de xoriç (xistorra)
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Tres alls amb pell aixafats

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Un plat de porcellana gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim la baldana i el xoriç fins que estiguin ben fregits i ho reservem.
A part, en la mateixa paella amb un raig d'oli, fregim els alls amb pell, i quan ja estan ben fregits, afegim les mongetes i un cop fregides les posem en el plat on les servirem.
Tot seguit, en un costat de les mongetes fiquem la baldana i el tros de xoriç. i tot seguit en la mateixa paella amb un raig d'oli d'oliva, farem un ou ferrat, i un cop fet el posarem damunt de les mongetes, i ja tindrem el plat llest per servir a taula.

1h

Notes

Farem tants esmorzars com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!