Amanida d'escarola amb pedrers d'ànec en confit i dos formatges, amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una escarola de mida grossa
- Deu pedrers d'ànec en confit
- 150 grams de formatge de bola en quadrets
- 150 grams de formatge de cabra en quadrets
- 100 grams de pinyons
- 150 grams de nous pelades
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata rectangular de porcellana
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Una safata metàl·lica plana
Elaboració
Primerament netegem l'escarola, la tallem en trossos petits i la fiquem en el bol de vidre i la reservem.
Seguidament, hi afegim la vinagreta d'anxoves feta com explico a la meva recepta, i ho remenem ben remenat.
A part,fiquem els pinyons en una safata metàl·lica amb un full de paper sulfurat, i els fiquem en el forn a 180º, fins que estiguin torrats, i els afegim amb l'escarola juntament amb les nous pelades, ho barregem tot plegat, i ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana.
Tot seguit, filetegem els pedrers d'ànec i els saltem amb un rajolí d'oli d'oliva en una paella uns tres minuts, i tot seguit els afegim a la safata juntament amb les nous, els pinyons i els quadradets dels dos formatges, i per acabar afegirem un bon raig de vinagreta d'anxoves pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Amanides de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1454 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.