Amanida d'escarola amb pedrers d'ànec, lletons de xai i botons de rovelló amb vinagreta de mostassa de Dijón
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola grossa
- Vinagreta de mostassa de Dijón (la trobareu a les meves receptes)
- Deu pedrers d'ànec en confit
- 400 grams de lletons de xai
- Dos pots petits de botons de rovelló en conserva
- Una safata de tomàquets xerris
- Un pot petit de blat de moro
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata rectangular de porcellana gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, netegem l'escarola i la tallem en trossos menuts, la fiquem en el bol de vidre i la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els lletons tallats a trossos menuts, els pedrers d'ànec laminats i els botons de rovelló, tot salpebrat, fins que tot plegat estigui ben fregit, i ho afegim en el bol juntament amb l'escarola.
Tot seguit, hi afegim: el blat de moro escorregut i els tomàquets xerris tallats en dues meitats, ho barregem tot ben barrejat amb una bona quantitat de vinagreta de mostassa, i tot seguit ho fiquem a la safata de porcellana tot ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Amanides de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...