Espatlles de cabrit al forn amb patates i albergínies fregides en quadrets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues albergínies de mida grossa
  • Quatre patates de mida mitjana
  • Quatre espatlles de cabrit d'uns 400 grams cadascuna (aproximadament)
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Vi ranci
  • Sis alls amb pell aixafats
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Una safata fonda metàl·lica pel forn
Una paella gran
una aranya de filferro
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Quatre plats de porcellana grans

Elaboració

Primerament, agafem les espatlles de cabrit, les salpebrem i les posem en una safata per anar al forn, i seguidament les espolsarem amb herbes provençals, i les regarem amb: un cullerot de brou de pollastre, un got de conyac i un de vi ranci, les regarem amb un bon raig d'oli d'oliva, i els hi afegirem els alls aixafats i dues fulles de llorer, i les enfornarem a 180º, tot girant-les de tant en tant, fins que estiguin cuites.
A part, pelarem les patates, les tallarem en quadrats i les fregirem amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurades, i les reservarem en una safata plana amb un paper de cuina.
Tot seguit, agafarem les albergínies, les tallarem en quadrats, les salarem, les passarem per farina, i tot seguit les fregirem fins que estiguin ben daurades, i les posarem juntament amb les patates en la mateixa safata.
Ja per acabar, anem posant cada espatlla en el seu plat, acompanyades d'un grapat d'albergínies i patates, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

712 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!