Amanida de patates i escalivada amb bacallà i ous bullits amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Escalivada per sis comensals (la trobareu a les meves receptes com a "la meva escalivada")
- Cinc ous bullits
- 600 grams de bacallà esqueixat dessalat
- 100 grams de cogombrets en vinagre picolats
- Oli d'oliva
- Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata de porcellana gran
Un bol de vidre gran
una safata fonda pel forn
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim les patates amb pell, i quan ja estan cuites les pelem, les tallem a trossos regulars i les fiquem en el bol de vidre i les reservem.
A part, fem l'escalivada com explico a la meva recepta i un cop feta, la pelem i la tallem en trossos menuts, i l'afegim en el bol juntament amb les patates i ho reservem.
Seguidament, bullim els ous amb aigua i sal durant deu minuts, i quan ja són cuits, els refredem, els pelem i els tallem en trossos menuts, i els afegim en el bol juntament amb els altres ingredients.
Tot seguit, agafem el bacallà dessalat l'esqueixem ben esqueixat i l'afegim en el bol juntament amb els cogombrets en vinagre ben picolats i ho remenem tot ben remenat.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, en quantitat generosa, i un cop feta l'afegim en el bol amb tots els ingredients, ho remenem tot ben remenat, i ho posem a la safata de porcellana tot ben repartit, i ja tenim l'amanida llesta per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Amanides de primavera Cuina de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4217 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.