Farcells de pernil dolç, farcits amb remenat d'ous i espàrrecs, amb salsa rosa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quinze talls de pernil dolç tallats fins
- Salsa rosa
- Un enciam tipus Iceberg tallada a juliana
- Oli d'oliva
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Pebre negre en pols
- Deu ous batuts
- Tres cebes tendres picolades
5 racions
Utensilis
Una safata de porcellana gran
Una paella gran
una espàtula de fusta
un bol de vidre gran
un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre, batem els ous amb un polsim de sal i els reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els espàrrecs verds i les cebes tendres, tot ben picolat, i quan tot plegat ja està en fregit, afegim els ous batuts, i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que estigui tot be quallat, i ho retirem del foc.
A part, tallem l'enciam en juliana, i la fiquem a la safata tot fent com un llit i la reservem.
Tot seguit, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A continuació, agafem el remenat d'ous i amb un ganivet el picolem i el reservem.
Seguidament, posem els talls de pernil dolç damunt el marbre de la cuina, i els anem farcint com si fossin canelons, i els anem posant damunt del llit d'enciam que tenim a la safata de porcellana.
Un cop tots els farcellets plens, amb una mànega pastissera plena amb la salsa rosa, els hi fem una tira a lo llarg amb un broc rissat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquest plat, també ens pot servir com aperitiu per les revetlles.
Etiquetes:
La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2900 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.