Llibrets de pit de pollastre farcits amb albergínia, pernil dolç i formatge amb patates palla
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Deu filets de pit de pollastre tallats una mica gruixuts
- Cinc talls de pernil dolç tallats en dues meitats a lo ample
- Cinc talls de formatge per fondre
- Deu rodanxes d'albergínia tallades fines
- Farina
- Tres ous batuts
- Sal
- Pa ratllat
- Cinc patates de mida mitjana
5 racions
Utensilis
Una paella gran
Una pala metàl·lica plana
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic pla
Una safata metàl·lica plana
Una safata rectangular de porcellana
Elaboració
Primerament, pelem les patates, les tallem ben fines per fer-les tipus palla, i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim deu rodanxes d'albergínia salpebrades i enfarinades, i quan ja són daurades, les reservem.
Seguidament, damunt el marbre de la cuina, posem cinc filets de pollastre, els salpebrem,fiquem dues rodanxes d'albergínia en cadascun, tot seguit fiquem un tall de formatge per fondre i tot seguit fiquem un tall de pernil dolç, i ho tapem tot plegat amb un altre filet de pollastre, amb la pala plana ho aixafem una mica, salpebrem els llibrets, els enfarinem i els passem per l'ou batut i el pa ratllat, i els fregim amb oli d'oliva, fins que estiguin ben daurats, i ja els podrem posar ben arrenglerats a la part de dalt de la safata de porcellana, i a la part de sota, farem un matalàs amb les patates palla, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de primavera La cuina dels llibrets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1927 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.