Crema d'espinacs i carbassó amb ou dur

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g d'espinacs frescos
  • 3 Carbassons mitjans
  • 1 Ceba tendra grossa
  • 1 Patata
  • 4 Ous durs
  • 1 l de brou de verdures
  • 1 Got de crema de llet
  • 2 Formatgets
  • Pebre negre mòlt
  • Sal
  • 20 g de Mantega
  • Oli d'oliva verge extra

4 racions

Elaboració

Pelem i piquem la ceba molt menuda. Pelem i trossegem la patata. Netegem i rentem els espinacs.
Pelem els carbassons i els tallem a rodanxes.
Fonem la mantega en una cassola a foc suau i sofregeix la ceba i la patata durant 6 o 7 minuts.
Quan estigui daurada la ceba hi afegim el carbassó. Deixem coure durant 5 minuts més.
Incorporem els espinacs en una olla amb el brou a la cassola, fes un tomb a tot plegat i aboca el brou.
Tapem l'olla i deixem que cogui 45 minuts a foc suau. Uns 20 minuts abans hi posem el carbassó i que cogui tot junt.
Ho posem tot en el robot de cuina per triturar-ho (espinacs, carbassó, ceba, patata, crema de llet i formatgets).
Quan ho triturem hi incorporem més brou de verdures si volem que la crema sigui menys espessa.
Repartim la crema en quatre bols i hi ratllem un ou dur. Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
Podem servir la crema freda o calenta.

1h 50min

Notes

Els espinacs poden ser congelats.


Recepta de cuina de Crema d'espinacs i carbassó amb ou dur
Crema d'espinacs i carbassó amb ou dur.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: