Verats a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis verats de mida mitjana
- Cinc patates de mida mitjana trencades
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Pebre vermell dolç
- Vi blanc
- Dotze alls pelats
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Elaboració
En una cassola de terrissa gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls pelats, fins que estiguin ben daurats, i tot seguit hi afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, una cullerada de pebre vermell dolç, i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim quatre cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull durant vint minuts, i tot seguit, afegim les patates trencades (no tallades), i quan les patates comencin a estar cuites, afegim els verats nets i tallats en trossos de tres dits d'ample salpebrats, i deixem que coguin a foc baix, fins que tot el conjunt estigui cuit.
Tot seguit, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.