Amanida de pop ("salpicon") amb salsa d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis potes de pop cuit
  • Salsa d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
  • Un pebrot verd
  • Dues cebes tendres picolades
  • Dos tomàquets grans per amanides
  • 200 grams d'olives farcides d'anxova

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, tallem les potes de pop en rodanxes fines, i les posem en el bol de vidre, juntament amb el pebrot verd picolat i les cebes tendres picolades.
A part, obrim els tomàquets en dues meitats, i amb un ganivet retirem les llavors, i els tallem en quadrats petits i els afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
A continuació, afegim les olives farcides i la salsa d'anxoves, ho remenem tot ben remenat, i ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

910 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!