Amanida de cabdells d'enciam i margallons (palmitos) amb formatge fresc i vinagreta de mostassa de Dijon

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre cabdells d'enciam
  • Cinc margallons en conserva
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Una ceba tendra picolada
  • Un pot mitjà d'olives farcides d'anxova
  • Un pot petit de blat de moro en conserva
  • Vinagreta de mostassa de Dijon (la trobareu a les meves receptes)
  • 600 grams de formatge fresc en un tros
  • Sal
  • Porradell picolat

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una safata rectangular gran de porcellana

Elaboració

Primerament, netegem els cabdells d'enciam, els tallem en rodanxes i els posem en el bol de vidre.
Tot seguit, agafem els margallons els tallem en rodanxes i els afegim en el bol de vidre juntament amb els cabdells d'enciam i els reservem. Seguidament,afegim en el bol, els tomàquets xerri tallats en dues meitats cadascun, el blat de moro en conserva, les olives farcides, i la ceba tendra picolada.
Seguidament ho salem, ho reguem amb la vinagreta de mostassa, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem a la safata de porcellana amb el formatge fresc tallat en quadres al damunt de l'amanida, hi afegim un raig més de vinagreta, i tot seguit ho espolsem amb el porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!