Conill al vi D'oporto

Ingredients

  • 1 dent d'all
  • 1 tomàquet natural
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 ceba
  • 1/2 pastanaga
  • Oli d'oliva
  • 150 ml de vi d'oporto
  • 1 l, de caldo de verdures
  • 1 conill
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pre-fregim la carn i la deixem a part.
Posem l'oli a la cassola i quan esta calent, sofregim la ceba, l'all, el tomáquet, la pastanaga i la fulla de llorer.
Quan esta tot sofregit, hi posem la carn, i la remenèm per a que s'unti del sofregit.
Es posa el vi d'oporto fins que s'evapori l'alcohol.
Ara afegim el caldo de les verdures.
Quan esta bullin tot el conjunt afegim la sal

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

732 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: