Pesto d'albergínies

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams d'albergínies
  • Un gra d'all
  • 20 grams de Parmesà ratllat
  • Un remet, de Julivert
  • Un remet d'Alfàbrega
  • Orenga al gust
  • 45 grams d'Oli d'oliva verge extra
  • Sal

1 racions

Elaboració

Talla l'albergínia a la meitat longitudinalment.
Fes uns talls a la polpa i col·loca el costat del tall sobre una safata de forn greixada i escampa l'orenga pel damunt.
Cou a 200 graus durant 20 minuts, i separa la polpa de la pell.
Pica el julivert, l'alfàbrega i l'all, afegeix a la polpa batuda de l'albergínia i condimenta amb 20 grams de Parmesà, 45 grams d'oli i sal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2265 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Anna Sunyer diu:
Hola Quim,
m'agradaria saber amb que es combina el pesto d'albergínies, gràcies.
Joan Corminas diu:
Bon dia Anna:
El pesto d'albergínia pot ser usat com un pesto normal per condimentar la pasta. Pot també ser usat com a salsa d'acompanyament per al pa o entrada amb formatge o altres coses.
Segurament que en Quim et donarà alguna idea més, amb una forta abraçada. Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amiga Anna. l'amic Joan crec que t'ha dit una bona manera de com fer servir el pesto d'albergínies, però si vols saber-ne un altra de manera de com fer servir els pesto d'albergínies,un cop fet el pesto el poses en un cassó amb un raig de nata líquida i un polsim de nou moscada, ho remenes amb el batedor de varetes, i quan ja tinguis una salsa fina i homogènia, la pots fer servir per a condimentar qualsevol carn o peix fet a la planxa.
Crec que amb aquesta manera de fer servir el pesto d'albergínies, l'amic Joan estaria d'acord oi Joan?
Rebeu tu i l'amic Joan una forta abraçada.
Quim

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: