Amanida tèbia de llenguado amb perles de meló i vinagreta de taronja amb pastanaga i caviar

Ingredients

  • Dos llenguados de ració de 300/350 grams cadascun (aproximadament)
  • 24 perles de meló
  • Vinagreta de taronja amb pastanaga i caviar (Veure)
  • Porradell picolat
  • Un enciam tipus iceberg
  • Sal
  • Farina
  • Pebre negre en pols

2 racions

Utensilis

Dos plats grans plans de porcellana
Una paella gran
Un estri per fer boletes de fruita
Un bol de vidre mitjà
Una batedora elèctrica
Un atuell fondo de plàstic transparent

Elaboració

Primerament, amb l'estri adient, fem 24 boletes de meló i un cop fetes les reservem en un bol de vidre.
Tot seguit, tallem l'enciam iceberg en juliana ben fina i la repartim en tot el fons dels dos plats plans.
A part, fem la vinagreta com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, repartim en cada plat 12 boletes al voltant de tota la rotllana del plat, i ho reguem amb la vinagreta.
A continuació, netegem els llenguados i els filetegem traient-ne vuit filets, els salpebrem i enfarinem, i tot seguit els fregim dos minuts per cada cara, i en posem quatre en cada plat al damunt del llit d'enciam, els espolsem amb una mica de porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Prepararem tantes amanides com comensals seguin a taula.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

885 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!