Salsa d'ametlles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 20 ametlles torrades
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1 pastilla de caldo de peix
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 alls
  • 2 brots de julivert

Elaboració

Fer un got de brou de peix amb la pastilla de caldo. Reservar.
Picar els alls. afegir les ametlles i el julivert i i picar-ho tot bé. Incorporar el suc de llimona i remenar-ho bé. A poc a poc, afegir l'oli i quan està lligat, agefir el brou de peix.
Seguir remenant fins absorbir-lo i que quedi una salsa cremosa.

15min

Notes

Aquesta salsa és per posar damunt de peixos a la planxa o per afegir a un suquet de peix.

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
No pot se amb fumet de peix.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!