Risotto d'herbes amb Steak de cérvol a la salsa de vinagre de Modena
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Puré:
- 400 grams de carabassó, tallat a la meitat, i a rodanxes
- 50 grams de créixens
- 1 grapat de julivert de fulla plana, solament fulles
- 40 grams de pistatxos que no siguin salats
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 6 cullerades de formatge Sbrinz ratllat.
Risotto:
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 ceba tallada finament
- 1 dent d'all, tallat a rodanxes
- 300 grams d'arròs per risotto
- 3 branquetes de farigola
- 2 dl de vi blanc
- 1 litre de brou d'hortalisses, calent.
Salsa:
- Oli per fregir
- 8 Steaks (a prop de 60 grams cadascun)
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre molt al moment
- 1 cullerada Maizena
- 3 dl de brou de carn
- 2 cullerades de vinagre balsàmic.
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 60 graus, dalt i baix.
Deixa que s'escalfin la plata de servir i els plats al forn
Puré:
Fes un Puré amb els carabassons i la resta d'ingredients, assaona amb el pebre i barreja amb el formatge ratllat, reserva i mantén calent.
Risotto:
Calenta l'oli en una cassola.
Sofregeix la ceba i l'all, quan comenci a prendre color afegeix l'arròs i cuina fins que l'arròs sigui vidriós.
Agrega la farigola i el vi, i deixa reduir a la meitat.
Afegeix el brou lentament, tot agitant amb freqüència, i que l'arròs estigui sempre cobert amb brou.
Cuina a foc lent, aproximadament durant uns 20 minuts, fins que l'arròs sigui cremós i al dente.
Treu la farigola.
Salsa:
Calenta una mica d'oli en una paella.
Fregeix els Steaks en porcions, banda i banda, durant aproximadament 1 minut.
Retira, assaona i reserva en la plata de servir, que tens calenta en el forn.
Amb paper de cuina eixuga la resta de greix de la paella.
Barreja la Maizena, amb el brou de carn fred, agrega a la paella junt amb el vinagre, i cuina a foc suau, durant uns 5 minuts.
Mescla la massa de carabassó amb el risotto, col·loca en els plats de servir, preescalfats, junt amb els Steaks de cérvol i la salsa de vinagre.
Notes
La tardor és el moment de cuinar caça ! Risotto d'herbes i Steak sucós de cérvol.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1427 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.