Bombons d'avellana

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 250 gs de xocolata Fondant
  • 150 gs d'avellanes torrades i pelades
  • 100 gs de nata montada

20 racions

ElaboraciĂł

Fondre al bany de maria, la xocolata trossejada. Quan estigui tebi, pintar amb ajuda d'un pinzell el fons i les parets de motlles de magdalenes, de manera que quedi una capa gruixuda.
Afegir la nata a la resta de xocolata fosa i barrejar bĂŠ.
Col ¡ locar 3 avellanes en cada motlle i acabar de omplir-los amb la barreja de xocolata i nata
Deixar-los refredar unes hores perquè la xocolata s'endureixi ..
Retirar amb molta cura els motlles i decorar els bombons amb avellanes picada

Notes

Surten 20 bombons depenent dels motlles


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Bombons d'avellana

Enllaça aquesta recepta:

666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!