Bombons d'avellana

Ingredients

  • 250 gs de xocolata Fondant
  • 150 gs d'avellanes torrades i pelades
  • 100 gs de nata montada

20 racions

Elaboració

Fondre al bany de maria, la xocolata trossejada. Quan estigui tebi, pintar amb ajuda d'un pinzell el fons i les parets de motlles de magdalenes, de manera que quedi una capa gruixuda.
Afegir la nata a la resta de xocolata fosa i barrejar bé.
Col · locar 3 avellanes en cada motlle i acabar de omplir-los amb la barreja de xocolata i nata
Deixar-los refredar unes hores perquè la xocolata s'endureixi ..
Retirar amb molta cura els motlles i decorar els bombons amb avellanes picada

Notes

Surten 20 bombons depenent dels motlles


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

765 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!