Albergínies de l'avi

Tenim moltes maneres de presentar les albergines, i totes son exquisides, jo ja n'he fet de totes pro la d'avui es nova i m'ha encantat.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 albergínies a talls fins
  • 450g de carn magra recent picada
  • 2 cebes a juliana
  • 1 culleradeta d’all picat
  • 400 g de tomàquet triturat
  • 2 cullerades de julivert picat Sal i pebre
  • 2 ous
  • 200 ml de iogurt natural colat
  • 1 cullerada de parmesà acabat de ratllat

4 racions

Elaboració

Primer tallarem les albergínies a rotllanes fines, les posarem amb aigua i sal duran 30 minuts ( per evitar que no s’empapin d’oli)
En una paella antiadherent i per tandes, enfarinem i fregeix les albergínies que ens quedin ben daurades i les reservem amb paper secant. Posem la carn a la paella i sofregeix uns 5 minuts, sense deixar de remenar. Afegeix la ceba tallada a juliana i l’all, segueix sofregint remenant 5 minuts més o fins que es daurin. Afegeix el tomàquet, el julivert, sal i pebre, cou a foc lent durant 20 minuts o fins que la carn estigui feta. En una font per al forn, estén la meitat de les rodanxes d’albergínia en una capa. Aboca el sofregit i cobreix-lo amb la resta de les albergínies.
Bat els ous en un bol, incorpora el iogurt i salpebre. Aboca la barreja en la font i escampa per sobre el formatge ratllat. Cou albergínies al forn preescalfat a 180ºC durant 45 minuts o fins que adquireixi un bonic color daurat. Porta-la a la taula en la mateixa font.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!